Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Τέρμα η ασέλγεια στο σώμα του Ηρακλή!!

Ο Γιώργος Χελάκης σχολιάζει τις περιπέτειες του Ηρακλή
Τέρμα η ασέλγεια στο σώμα του Ηρακλή
Αναγνωρίζω την αυθεντικότητα των συναισθημάτων και την ανιδιοτέλεια των ανθρώπων όπως ο Λάκης Παπαϊωάννου και ο Βασίλης Χατζηπαναγής.
Αυτοί και ορισμένοι άλλοι ακόμα που συσπειρώθηκαν μήπως και την τελευταία στιγμή σώσουν τον Ηρακλή.
Την τελευταία στιγμή φάνηκαν στα μάτια της κοινής γνώμης έτοιμοι να σηκώσουν τον σταυρό για αμαρτίες που δεν έκαναν.
Για πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες που δεν έβαλαν οι ίδιοι στους φακέλους.
Ο εξαφανισμένος «πρόεδρος» κ. Τάκης δεν έκανε ό,τι έκανε για να αποκομίσει προσωπικό όφελος.
Στην απελπισία του διέπραξε ό,τι είχε την πεποίθηση πως είχαν διαπράξει και άλλοι στο πρόσφατο παρελθόν μένοντας ατιμώρητοι.
Στη συνέχεια και ενώ η ανησυχία για την τύχη του Ηρακλή κορυφωνόταν, αυτός διαβεβαίωνε πως δεν τρέχει τίποτα κι η ομάδα θα πάρει το χαρτί της αδειοδότησης. Τώρα εξαφανίστηκε για να μην λογοδοτήσει. Προηγουμένως, είχε ντοπάρει τον κόσμο του «Γηραιού» για την άδικη αντιμετώπιση. Ο κόσμος εξαγριώθηκε , οι τοπικοί πολιτικάντηδες βγήκαν στο κουρμπέτι μέχρι που στη Βουλή ο πρόεδρος της ΕΠΟ αποκάλυψε την πλαστογραφία.
Οι πολιτικάντηδες κατάπιαν τη γλώσσα τους κι ο κόσμος έμεινε μετέωρος με μόνο επιχείρημα ότι υπάρχουν κι άλλοι που έκαναν τα ίδια.
Αντιμέτωπη με αυτή την καχυποψία βρίσκεται τώρα η ΕΠΟ. Για αυτό και η επιμονή να «κρύβεται» πίσω από τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ και να μην στέλνει το περιεχόμενο όλων των φακέλων στη Βουλή, θα της δημιουργήσει πολλά προβλήματα όσο πίσω από τον Ηρακλή θα ακολουθούν κι άλλες ομάδες, οι διοικήσεις των οποίων ακολούθησαν παρόμοιες πρακτικές.
Όσο για την τύχη του Ηρακλή θα πρέπει να πρυτανεύσουν ψυχραιμότερες σκέψεις. Ο «Γηραιός» πρέπει να καθαρίσει το όνομά του, το οποίο λέρωσαν όσοι βρέθηκαν με απόφαση Πρωτοδικείου στη διοίκησή του.
Εδώ οι υπηρεσίες του Χατζηπαναγή και του Παπαϊωάννου μπορούν να αποδειχτούν πολύτιμες.
Η Β’ Εθνική θα είναι μια δοκιμασία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Καλύτερα υγιής με άφθαρτους στο τιμόνι, παρά μισοκακόμοιρος και κακομεταχειρισμένος από όσους δεν σεβάστηκαν την ιστορία του και επιχείρησαν να πλαστογραφήσουν το μέλλον του.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: