Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Στοιχημα με τον Redoto_BET

Γεια σας αδερφια...

Χθες σχετικα καλα τα πηγαμε αφου βγηκε η τριαδα και χασαμε την τετραδα για την ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ που εχασε πολλες ευκαιριες [το ειδα το ματς].Παμε ομως τωρα να δουμε τα σημερινα.....

Στην ΙΤΑΛΙΑ εχουμε τελευταια αγωνιστικη και θα τσιμπησω απο δω 3 οβερακια καθως τα ματς αναμενονται χαλαρα και με θεαμα.

Βλεπω στην ΙΝΤΕΡ ,ΤΗΝ ΤΖΕΝΟΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΜΑ να μπαινουν πανω απο 3 γκολ.
Ολοι βλεπουν χ την ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ αλλα σε ισοπαλία του 1,50  δεν βαζω τα λεφτα μου καθως δεν θελει τιποτα η ΜΙΛΑΝ και θα επιλεξω με ρισκο τον ασσο τον καλοπληρωμενο.

Απο τα δικα μας εδω στην κακομοιρη ελλαδιτσα θα προτιμησω την νικη του ΠΑΟ .Ναι ναι θα λερωσω τα χερια μου με τον ασσο καθως δεν βλεπομαστε μαγκες ,αλλα νομιζω με μισο -μηδεν θα το παρουμε το ματς εκτιμω.

Στο αλλο ματς στον ΒΟΛΟ εκτιμω οτι δεν χανει ο βολος καθως και καλυτερη ομαδα απο ΑΕΚ εχει και οι φιλοξενουμενοι εχουν σημαντικοτατες απουσιες και ειναι τελικος για τον Μπεο αν θελει να βγει Ευρωπη καθως δεν θελει να βγει η ΑΕΚ ΠΡΩΤΗ γιατι θα χασει την θεση του Γιουρόπα Λιγκ απο την ομαδα του ΔΩΝΗ.

Απο ΑΓΓΛΙΑ θα επιλεξω μονο με ρισκο το χ στο ματς ΤΗΣ ΓΟΥΛΒΣ καθως με χ σωζονται αγκαλιτσα και οι δυο αρκει να μην κερδισουν ταυτοχρονα ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ,ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ πραγμα για μενα πολυ δυσκολο.Αξιζει το ρισκο......

ΑΠΟ τα γυρω γυρω θα προτιμησω τον ασσο της ΤΣΒΟΛΕ για τα μπαραζ.

Ειναι επαναληπτικος στην εδρα της και στο πρωτο ματς ειχε χασει με 2-1 και θελει μονο νικη. Στην εδρα της εχει αβανταζ μεγαλο καθως το γηπεδο της ειναι με συνθετικο χλοοταπητα και νομιζω θα κερδισει...

Λοιπον τωρα στις προτασεις εχουμε και λεμε ....

ΠΑΟ=1 ΣΤΟ 1,57,ΒΟΛΟΣ=1Χ 1,57 ,ΤΣΒΟΛΕ=1 1,66
50 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΕΤ365

ΙΝΤΕΡ=ΟΒΕΡ 1,47, ΤΖΕΝΟΑ=ΟΒΕΡ 1,57,ΡΟΜΑ=ΟΒΕΡ 1,47
ΒΕΤ365 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΒΟΛΟΣ=1 3,25,ΓΟΥΛΒΣ=Χ 3,10,ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ=1 3,25
ΒΕΤ365 ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 2/3 ΚΑΙ 3/3 ΜΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ 30 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΑΔΑ [ΣΤΗΛΕΣ 3 Χ30 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 90 ΜΟΝΑΔΕΣ].

Υ.Γ. Η μπανκα μετα τα χθεσινα ειναι στις 2211 μειον τις σημερινες 210 υπολοιπο 2001 μοναδες

Χαιρετω μαγκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: