Κυριακή 22 Μαΐου 2011

PRE-GAME: Έτοιμος να «αποδράσει» από το ΟΑΚΑ σήμερα ο ΠΑΟΚ!!

Έτοιμος για το πιο κρίσιμο ίσως παιχνίδι στα πλέι-οφ είναι ο ΠΑΟΚ μιας και στις 20:30 στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Με ένα θετικό αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος» κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Champions League και ειδικά με νίκη αγκαλιάζει την πρώτη θέση.

Απών από την μάχη της Αθήνας θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία που τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές μετά την αποβολή του στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και ο τραυματίας Βλάνταν Ίβιτς. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός Μάκης Χάβος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, όπως και στους Μουσλίμοβιτς και Ελ Ζαρ που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών.
Από την πλευρά ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ και θέλει και αυτός με την σειρά του τους τρεις βαθμούς για να περάσει στην κορυφή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και η πιο σημαντική απουσία είναι του Κατσουράνη που είναι τιμωρημένος.
Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Χαλκιάς – Έτο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο – Βιτόλο, Τσουκαλά, Φωτάκη – Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη
Πιθανή ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Τζόρβας – Βύντρα, Μπουμσονγκ, Σαριέγκι, Καντέ – Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Νίνης – Σισέ, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: