Κυριακή 22 Μαΐου 2011

«Αυτή η Μπαρτσελόνα θα γραφτεί στην ιστορία»

Με τα καλύτερα λόγια για την φετινή Μπαρτσελόνα μίλησε ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε στην ισπανόφωνη έκδοση του ESPN.  Παράλληλα, ο μέσος της Μπόκα Τζούνιορς τόνισε ότι στην Αργεντινή οι Καταλανοί δεν θα έβαζαν τόσα γκολ διότι «οι αντίπαλοι θα τελείωναν πάντα με επτά παίκτες», ενώ χαρακτήρισε ασύλληπτο το γεγονός ότι αγωνίζονται τόσο σπουδαίοι παίκτες την ίδια χρονική περίοδο σε μία ομάδα. 
Αναλυτικά:
Για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα… συνθλίβει τους αντιπάλους της:  «Αυτό θα ήταν αδύνατο στην Αργεντινή γιατί οι αντίπαλοι θα τελείωναν πάντα με επτά παίκτες», τόνισε αρχικά με αρκετή δόση... χιούμορ και συμπλήρωσε:
«Αυτό που κάνει η Μπαρτσελόνα θα γραφτεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έχει τον Ινιέστα, ο οποίος για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη, τον Πικέ, ο οποίος είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο, τον Μέσι, που δεν θα βγει ποτέ άλλος σαν κι αυτόν, και τους Τσάβι και Άλβες… Το να παίζουν όλοι αυτοί μαζί την ίδια στιγμή στην ίδια ομάδα μοιάζει… ασύλληπτο».
Για τον τελικό του Champions League: «Πιστεύω ότι σε αυτόν τον τελικό μπορεί να συμβεί οτιδήποτε γιατί είναι ένα ματς αλλά αν ήταν διπλές αναμετρήσεις η Μπαρτσελόνα δεν θα έχανε με τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: