Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Τέλος ο Αντσελότι από την Τσέλσι

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Τσέλσι ο Κάρλο Αντσελότι μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στους «μπλε». Πέρυσι πανηγύρισε το νταμπλ, φέτος όμως έμεινε εκτός διεκδίκησης όλων των τίτλων και μοιραία έλυσε τη συνεργασία του με τους Λονδρέζους.

Ο αγγλικός σύλλογος στην ανακοίνωσή του χαρακτήρισε αποτυχημένη την φετινή πορεία σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και αναφέρει: «Η διοίκηση νιώθει ότι ήρθε η ώρα να κάνει την αλλαγή της εν όψει της νέας περιόδου. Ο Κάρλο πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος στο Στάμφορντ Μπριτζ και θα έχει τον σεβασμό που του αξίζει και μία θέση στην ιστορία μας».

Παράλληλα, η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι οι στόχοι των «μπλε» παραμένουν πάντα υψηλοί και οι φιλοδοξίες μεγάλες ενώ γνωστοποίησε ότι στο εξής το βάρος πέφτει στην αναζήτηση νέου προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντσελότι έγινε ο πρώτος από τους οκτώ προπονητές στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος που απολύεται έχοντας κατακτήσει το νταμπλ.

Ο Κάρλο Αντσελότι υπενθυμίζεται ότι ανέλαβε την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2009 και οδήγησε την Τσέλσι στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: