Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία για πλαστά εισιτήρια στο Εορδαϊκός - ΠΑΟΚ

Στο ΔΑΚ Φλώρινας, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του Εορδαϊκού με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκαν περίπου 4.000 άτομα. Ωστόσο, τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν μόλις 2.000. Αυτό το γεγονός κίνησε τις υποψίες του προέδρου του ΤΑΠ Εορδαϊκός, Σάββα Λιάμη ο οποίος εντόπισε και άνθρωπο που είχε στην κατοχή του πλαστό εισιτήριο. Αυτό είχε ως συνέπεια ο κ. Λιάμης να μεταβεί στην αστυνομική διεύθυνση Φλώρινας, όπου και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου.

"Το γήπεδο ήταν γεμάτο, είχε τουλάχιστον 4.000 κόσμο, ωστόσο ενημερώθηκα ότι τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν 2.000. Αναρωτήθηκα πώς είναι αυτό δυνατόν. Αργότερα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο με ενημέρωσε ότι είχε στην κατοχή του πλαστά εισιτήρια, τα οποία όπως μου είπε τα πουλούσαν τέσσερα-πέντε άτομα έξω από το γήπεδο.

Αυτά τα άτομα έλεγαν στον κόσμο ότι δεν υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια κι ότι αυτά που διέθεταν αυτοί ήταν τα τελευταία. Πήρα το πλαστό εισιτήριο από το εν λόγω άτομο και με αυτό έκανα μήνυση κατά αγνώστου στην ασφάλεια Φλώρινας"
τόνισε στη mikriliga ο κ. Λιάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: