Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Στόρε: "Δεν θα κλάψω κιόλας"

Ο Μίκαελ Στόρε στενοχωρήθηκε για την απόλυση του από τον Πανιώνιο, αλλά δεν πρόκειται να βάλει τα κλάματα, όπως είπε ο ίδιος ο Σουηδός στον Τύπο της χώρας του.
" Είναι κάτι άσχημο, αλλά δεν θα κάτσω να κλάψω κιόλας για αυτό που έγινε. Ό,τι συνέβη μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για να συνεχίσω να δουλεύω με στόχο να γίνω προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο".

Από τη μεριά του ο Γιόνσον υποστήριξε πως ο πρώην, πλέον προπονητής του έκανε καλή δουλειά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. "Η κατάσταση στην ομάδα ήταν άσχημη μετά από πέντε συνεχείς ήττες. Ήδη έχουν απολυθεί 6-7 προπονητές στην Ελλάδα τη φετινή περίοδο και το γεγονός ότι ο Μίκαελ Στόρε παρέμεινε τόσο καιρό δείχνει ότι έκανε καλή δουλειά. Οι Έλληνες είναι ανυπόμονοι. Η διοίκηση έκρινε πως χρειαζόταν μια ριζική αλλαγή. Προφανώς δεν είναι κάτι ευχάριστο για μένα, γιατί συμπαθώ τον Μίκαελ Στόρε σαν προπονητή και άνθρωπο. Μου αρέσει η Αθήνα, αλλά εξαρτάται από το τι θα γίνει στην ομάδα. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεθείς γρήγορα από την κορυφή στον πάτο και αντίστροφα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: