Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Επιστρέφουν Γκαρσία, Βιεϊρίνια και Μπουσαϊντί

Με την προσθήκη των Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Μπουσαϊντί θα παραταχθεί την Κυριακή στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Εργοτέλη, αφού οι τρείς παίκτες μπήκαν σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας τους και είναι στην διάθεση του προπονητή τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Η απουσία των τριών συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών έγινε αισθητή στο χθεσινό παιχνίδι της Φλώρινας προς τον Εορδαϊκό αλλά ο ΠΑΟΚ και χωρίς αυτούς κατάφερε έστω και πολύ δύσκολα, στο τέλος της παράτασης να νικήσει και να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αντίθετα από τους τρεις παίκτες, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι θα είναι απών από την αναμέτρηση του "Παγκρητίου", όπως φυσικά, και ο τιμωρημένος Μπρούνο Τσιρίλο και οι τραυματίες Σαβίνι και Λίνο.

Στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψει και ο Κώστας Χαλκιάς. Στο σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας πήραν μέρος όσοι δεν αγωνίστηκαν χθες στην Φλώρινα κατά του Εορδαϊκού ενώ αυτοί που έπαιξαν στο βαρύ γήπεδο της εκριτικής πόλης ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης, ώστε να επανέλθουν μετά την δίωρη καταπόνηση τους στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: