Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Καταθέτει προσφυγή σε βάρος της ΑΕΚ ο Καφές!!

Εντολή σε δικηγόρο να ξεκινήσει τις διαδικασίες για προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει δώσει ο Παντελής Καφές.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Έλληνας άσος είδε την υπομονή του να εξαντλείται, καθώς ουδείς από τη διοίκηση της Ένωσης έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του αναφορικά με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τους «κιτρινόμαυρους».
Ο Παντελής Καφές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο περιβάλλον του, είναι δυσαρεστημένος από την στάση των ανθρώπων της ΠΑΕ, μια και η τελευταία επικοινωνία που είχαν, ήταν πριν από περίπου ενάμιση μήνα, όταν ο Βασίλης Τσιάρτας του είχε ζητήσει να κάνει λίγο ακόμα υπομονή και να συζητήσουν το ενδεχόμενο νέου διακανονισμού για την εξόφληση των 500.000 ευρώ που του οφείλονται.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε και για τον λόγο αυτό, ο νυν μέσος της Βέροιας, έδωσε εντολή σε δικηγόρο, προκειμένου να προσφύγει σε βάρος της πρώην του ομάδας. Μάλιστα, στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι για την στάση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του τον Ανδρέα Δημητρέλο σε μία κοινή τους… συνύπαρξη κατά τη διάρκεια των διακοπών.
Πάντως, οι ιθύνοντες της ομάδας αναμένεται να έρθουν σήμερα, Τρίτη (4/9) σε επαφή με τον Παντελή Καφέ, ζητώντας του να βρουν μία συμβιβαστική λύση. Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» ποντάρουν στο γεγονός πως ο Έλληνας μέσος ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα, με την ελπίδα πως κάτι τέτοιο θα συμβεί και τώρα.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: