Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ελαφρύς ο τραυματισμός του Λόπεζ!!

Ελαφρύς ο τραυματισμός του Λόπεζ
Καθησύχασε τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Άντριαν Λόπεζ, που μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανακοίνωσε πως ο τραυματισμός που υπέστη στον τελικό του Σούπερ Καπ δεν είναι σοβαρός. Ο Λόπεζ δήλωσε αισιόδοξος πως σύντομα θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Ο τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο Μαδρίτης, βρήκε τους Ισπανούς να θριαμβεύουν με 4-1, χάρη στο χατ τρικ που πέτυχε ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Τη χαρά, όμως, των οπαδών των «ροχιμπλάνκος» επισκίασε ο τραυματισμός του Άντριαν Λόπεζ, που αποχώρησε 10 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, κουτσαίνοντας.

Ο τραυματισμός αυτός αποδείχτηκε πιο ελαφρύς από αυτό που αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο Λόπεζ έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και με ανακούφιση ανακοίνωσε τα αποτελέσματά τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Πήγα για τις εξετάσεις και βγήκα από την κλινική ευτυχισμένος. Ο τραυματισμός μου στον τελικό αποδείχτηκε ελαφρύς. Δεν διαγνώστηκε κάποιο κάταγμα, ούτε κάποιος άλλος σοβαρός τραυματισμός στο πόδι μου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, παρά τον αρχικό μου φόβο. Ελπίζω να είμαι κοντά στους συμπαίκτες μου σύντομα και να μπορέσω να τους βοηθήσω», έγραψε ο Λόπεζ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: