Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η στήριξη, μοναδική επιλογή!!

Θα μπορούσαν κάποιοι, ίσως οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ, να σκέφτονται τις αιτίες που ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε αυτό το φτωχό (αλλά προσωρινό) αγωνιστικό επίπεδο. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Η στήριξη, μοναδική επιλογή
Και να σκεφτεί το πόρισμα των ορκωτών λογιστών και τα εγκλήματα που έκαναν οι έμποροι ελπίδας τα τελευταία χρόνια. Που για να γλιτώσουν τον ΠΑΟΚ από τις καταστροφικές επιλογές επιδόθηκαν και επιδίδονται σε περήφανες και εξευτελιστικές πωλήσεις που αποτελούν «αφαίμαξη» του ΠΑΟΚ. Και που ποτέ δεν θα λογοδοτήσουν.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει όμως κανένα νόημα. Αλλωστε δεν είναι οι μοναδικοί εγκληματίες που μένουν ατιμώρητοι. Ετσι δεν είναι; Και έτσι δεν συμβαίνει σε αυτή τη χώρα; Στο ματς λοιπόν και στην ήττα του ΠΑΟΚ. Οταν κάνεις μόνο πέντε τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων η μία μόνο πιάνει στόχο, τότε δεν έχεις καμία απολύτως ελπίδα. Και ο ΠΑΟΚ έχασε δίκαια από έναν Ατρόμητο που ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, που όπως είπε και ο Δώνης (του οποίου η «αποψίλωση» και η σπέκουλα σε βάρος του ήδη έχουν κορυφωθεί) αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ο Ατρόμητος σοβαρός στο παιχνίδι του, χωρίς σπουδαίες πινελιές στο παιχνίδι του, καθότι απόλυτα προβλέψιμος και Μπαγεβιτσικός, αλλά πειθαρχημένος και ουσιαστικός (το δείχνουν οι τελικές του προσπάθειες -σύνολο 32, παρακαλώ), αποτέλεσμα της καλής δουλειάς του Μπάγεβιτς.
Αυτή τη στιγμή για τον ΠΑΟΚ η μοναδική επιλογή δεν είναι άλλη από τη στήριξη. Αρκεί να σκεφτούν ο κόσμος του ΠΑΟΚ και οι οπαδικοί-δημοσιογράφοι αναλυτές-μυρωδιάδες ότι ο ΠΑΟΚ έχει στη σύνθεσή του μεγάλα ταλέντα (Κάτσε, Αποστολόπουλος, Πέλκας, Γιάννου και όχι μόνο) που έχουν πολύ υψηλή προοπτική. Αλλά οι ομάδες και οι πιτσιρικάδες δεν γίνονται μέσα σε έναν και δυο μήνες. Και το κυριότερο; Θέλουν πίστωση χρόνου. Και αυτά τα νέα παιδιά και ο Δώνης. Και επιβάλλεται να τους δώσουν όλοι. Αυτή είναι η εκτίμησή μου.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: