Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Φυτανίδης: «Χρειάζεται υπομονή ο ΠΑΟΚ»

Ο αμυντικός του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τις προσδοκίες που έχει ο ίδιος από τη φετινή σεζόν.

Αρχικά μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω η ομάδα μας είχε καλή απόδοση ειδικά στο μετά το 30ο λεπτό προσπαθήσαμε να βγάλουμε τα θετικά στοιχεία της ομάδας και πετύχαμε ένα γκολ που μας έδωσε αθτή τη σπουδαία νίκη».

Για το ξεκίνημα της ομάδας:

«Ήταν ένα ξεκίνημα που ονειρεύεται κάθε ομάδα, έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και στην διακοπή θα δουλέψουμε για να μείνουμε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα και στο επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα τα έχουμε.

Όταν ξεκινάει μια χρονιά έχεις χρόνο να δουλέψεις και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων. Δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας αλλά να συνεχίσουμε και την καλή πορεία».

Για το ότι αντιμετώπισε τον πρώην προπονητή του, Γιώργο Δώνη:

«Ευτυχώς ή δυστυχώς το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Ξέραμε ότι ο Δώνης μας ξέρει καλά, αλλά κι εμείς γνωρίζαμε τι θα σχεδιάσει απέναντι μας».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορώ να πω πολλά καθώς έλειπαν πολλοί σημαντικοί παίκτες, έχει μια νεανική ομάδα που δεν έχει εμπειρία. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ με μεγάλη δυναμική και πολύ κόσμο. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι θέλει υπομονή και είμαι σίγουρος ότι ο Δώνης θα τα καταφέρει, θέλει πίστωση χρόνου».

Για τον πήχη που έχει βάλει ο Ατρόμητος:

«Τον πήχη τον βάζεις όσο ψηλά θέλεις, πρέπει όμως να αποδείξεις στο γήπεδο τι αξίζεις. Η ομάδα κάνει βήματα προόδου, έχει φτάσει σε δύο τελικούς, παίξαμε προκριματικά στο Europa League και καθαρά από ατυχία και από διαιτησία δεν περάσαμε στους ομίλους. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα αποδείξουμε τι αξίζουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Πολλές ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα και έχει πέσει πολύ το επίπεδο. Αυτό έχει και τα θετικά γιατί μπορούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να δείξουν τι αξίζουν. Εύχομαι να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα γιατί είναι κακό για το προφίλ του πρωταθλήματος».

Για τον ίδιο και την εθνική δήλωσε:

«Ποτέ δεν ήμουν μέλος της εθνικής, αναγνωρίζεται η δουλειά μου και χαίρομαι για αυτό που κάνω. Αν τώρα έρθει η κλήση της εθνικής σίγουρα θα χαρώ αλλά δεν το αποφασίζω εγώ αυτό. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στον Ατρόμητο και να πετύχουμε τους στόχους με την ομάδα. Εγώ έχω φιλοδοξίες αλλά ο καθρέφτης για όλους είναι ο αγωνιστικός χώρος».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: