Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Το απόγευμα της Τετάρτης οι εκλογές στον ΟΦΗ!!

Το απόγευμα της Τετάρτης (18.00), στην αίθουσα του Ερασιτέχνη, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Με ανακοίνωση που έχει εκδώσει, ο Σύλλογος Μετόχων τονίζει ότι η αυριανή εκλογική διαδικασία είναι πολύ σημαντική και καλεί τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν στη διαδικασία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
««Ενημερώνουμε τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ ότι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μετόχων θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (05/09/2012, ώρα 18:00) στην αίθουσα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κάτω από την Θύρα 1.
Παράλληλα θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι φίλοι της ομάδας μας που έχουν στην κατοχή τους έστω και μία μετοχή (ακόμα και μη μεταβιβασμένες μετοχές) ή κουπόνια από αγώνες του ΟΦΗ μας.
Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων ήταν η 31η Αυγούστου. Μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία κατέθεσαν υποψηφιότητα οι εξής:
1) Αντιμησάρης Ιωάννης
2) Βαθιανάκης Νικόλαος
3) Δαπόντης Νικόλαος
4) Διαλυνάς Νικόλαος
5) Ζερβάκης Γεώργιος
6) Καυκάκης Ανδρέας
7) Κορνάρος Γεώργιος
8) Κουμάκης Γεώργιος
9) Κουτσάκης Μιχαήλ
10) Μαστοράκης Γεώργιος
11) Σαλούστρος Γεώργιος
12) Σπαθαράκης Νικόλαος
13) Στεφανάκης Νικόλαος
14) Τζαγκαρουλάκης Γεώργιος
Η αυριανή εκλογική διαδικασία στον Σύλλογο Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι άκρως σημαντική για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο Σύλλογος μέσα από την δική σας συμμετοχή αλλά και να μεταδώσει ακόμη περισσότερο την ιδέα του ΟΜΙΛΟΥ μας εντός και εκτός συνόρων.
Υ.Γ O Ο.Φ.Η. ανήκει στον κόσμο του και με τον κόσμο στο πλευρό του γιγαντώνει εντός και εκτός γηπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: