Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αγκάνθο: «Να δώσω λύσεις στον Άρη»

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (4/9) ο Νταβίντ Αγκάνθο προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Άρη.
Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Onsports, ο Ισπανός επιθετικός έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους «κίτρινους» και έφτασε στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.
Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο Νταβίντ Αγκάνθο εμφανίστηκε έτοιμος να… πιάσει δουλειά και να βοηθήσει την ομάδα στην επίθεση. Παράλληλα, ο Ισπανός άσος εμφανίστηκε… γνώστης της κατάστασης που επικρατεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον Άρη.
«Παραμένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες, γι αυτό ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να κλείσουν και να μπω γρήγορα στις προπονήσεις. Θέλω να ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό», ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου ποδοσφαιριστή.
Και συνέχισε: «Ναι μίλησα με Πουλίδο και Πορτίγια. Γνωρίζω ότι όπως όλη η χώρα, έτσι και η ομάδα έχει κρίση, αλλά γνωρίζω πλέον ότι ο Άρης είναι ένας σημαντικός και σοβαρός σύλλογος, ο οποίος διαθέτει εκπληκτικό κόσμο. Με βάση το συμβόλαιο που θα υπογράψουμε, δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και είμαι έτοιμος να ευχαριστηθώ με τον Άρη το ποδόσφαιρο».
Ερωτηθείς αν μπορεί να βοηθήσει τον Άρη στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, απάντησε: «Φυσικά γι αυτό είμαι εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσω λύση στην επίθεση του Άρη».
Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «κίτρινων» την ερχόμενη Κυριακή (9/9) στο φιλικό απέναντι στην Μπενφίκα.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: