Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Θα «πονοκεφαλιάσουμε» τους πάντες!!

Θα «πονοκεφαλιάσουμε» τους πάντες
Προσγειωμένος παραμένει ο Ζντένεκ Ζέμαν, παρά τη μεγάλη νίκη της Ρόμα μέσα στο Σαν Σίρο επί της Ίντερ με 3-1. Ο προπονητής των «τζαλορόσι» επαναλαμβάνει πως είναι νωρίς για προγνωστικά και ζητάει περισσότερη δουλειά από την ομάδα του, για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Η παρουσία του Ζντένεκ Ζέμαν στο Καπιτώλιο της Ρώμης, όπου παρέλαβε το αθλητικό βραβείο «Αντίπαλοι ναι, εχθροί όχι», έδωσε την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να «προκαλέσουν» τον, πάντα πρόθυμο να μιλήσει, προπονητή της Ρόμα. Οι ερωτήσεις αφορούσαν στην εκκίνηση της ομάδας του στο Καμπιονάτο, στις ελπίδες που τρέφει για τον τίτλο, αλλά και στον αρχηγό, Φραντσέσκο Τότι.

«Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε πως θα είμαστε οι ανταγωνιστές της Γιουβέντους. Ο δρόμος είναι μακρύς και μόνο με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να γίνουμε μεγάλοι. Όμως, το έχω τονίσει πολλές φορές, θέλουμε να προκαλέσουμε «πονοκεφάλους» σε όλους μας τους αντιπάλους. Όπως κάναμε με την Ίντερ.»

Με την ίδια συγκομιδή βαθμών, τέσσερεις σε δύο αγώνες, είχε ξεκινήσει η Ρόμα του Ζέμαν άλλες δύο φορές, το 97-98 και το 98-99, τερματίζοντας το πρωτάθλημα στην τέταρτη και στην πέμπτη θέση. Για αυτό το λόγο ο Βοημός τεχνικός είναι επιφυλακτικός. «Η αρχή είναι σημαντική, αλλά η συνέχεια θα δείξει αν είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε τον τίτλο», επεσήμανε ο Ζέμαν.

Για τον Φραντσέσκο Τότι είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Εδώ και 15 χρόνια επαναλαμβάνω πως είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εκτιμώ πως αγωνίζεται με συνέπεια, ακόμα και σε θέσεις που έχει καιρό να παίξει, όπως του αριστερού επιθετικού. Εκεί αγωνίστηκε με την Ίντερ και διέπρεψε. Παραμένει παράδειγμα για όλους», σημείωσε ο Ζέμαν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: