Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Διακοπή… κάλυψης κενών στον Άρη!!

Ευεργετική μπορεί να χαρακτηριστεί η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League για τον Άρη, με τον Μάκη Κατσαβάκη να ρίχνει το… βάρος στην κάλυψη των κενών στην ομάδα.
Οι «κίτρινοι» στις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού… μαραθωνίου έδειξαν πως ακόμα δεν έχουν φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων τους και έχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, σε όλους τους τομείς. Ο Μάκης Κατσαβάκης, ελέω της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για περίπου δύο εβδομάδες με τους παίκτες του και το… βάρος του Έλληνα προπονητή θα πέσει στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας.
Παράλληλα, η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «κίτρινων» δίνει την ευκαιρία στα νέα αποκτήματα να ενσωματωθούν ακόμα περισσότερο στην ομάδα, μια και ο Ψυχογιός που έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στον ΟΦΗ έδειξε πως αγωνιστικά δεν είναι ακόμα έτοιμος, κάτι που ισχύει και με τους Κοέλιο και Ψυχογιό.
Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες, ο Άρης αναμένεται να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του, καθώς, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Onsports, οι «κίτρινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Νταβίντ Αγκάνθο και αν οι εργομετρικές και ιατρικές του εξετάσεις είναι… καθαρές, τότε θα αποκτηθεί, με τον Μάκη Κατσαβάκη να έχει ένα ακόμα… όπλο για την επίθεση.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: