Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μιραλάς: «Όλα είναι καλύτερα εδώ»

Μιραλάς: «Όλα είναι καλύτερα εδώ»
Ενθουσιασμένος με τα πάντα στην Αγγλία εμφανίζεται ο Κέβιν Μιραλάς. Μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, ο Βέλγος φορ που ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, δεν έκρυψε πως νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να μετακομίσει στην Premiership. «Όλα είναι καλύτερα εδώ: τα γήπεδα, τα σπίτια… φυσικά και το ποδόσφαιρο παίζεται πολύ πιο γρήγορα», τόνισε.

Για την ιστορία της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό στα «ζαχαρωτά» είπε: «Ήρθε ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μόγες στην Ελλάδα για να μου μιλήσει και αυτό σίγουρα ήταν κάτι που μου έδειξε πως με εμπιστεύεται. Τη μια μέρα έκανα προπόνηση με τον Ολυμπιακό και την επόμενη ήμουν σε ένα αεροπλάνο ταξιδεύοντας για το Λίβερπουλ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ακόμη μένω σε ξενοδοχείο, αλλά ελπίζω πως με την επιστροφή μου από τις υποχρεώσεις μου με την εθνική ομάδα θα είναι όλα έτοιμα για να πάω στο νέο μου σπίτι».

Όσο για τη θέση που θα χρησιμοποιείται από τον Ντέιβιντ Μόγες, ανέφερε: «Γίνεται πολύς λόγος για τη θέση που παίζω. Μπορώ να παίξω σαν επιθετικός, αλλά και πίσω από τον φορ. Πιστεύω πως θα χρησιμοποιηθώ πίσω από τον σέντερ φορ. Για μένα είναι το ίδιο, απλώς θέλω να παίζω».




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: