Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Superleague υπομονής!!

Θέλει μεγάλες αντοχές εφέτος ο ποδοσφαιρικός Μαραθώνιος του πρωταθλήματος. Με όσα ήδη έχουν δει τα μάτια μας, η Superleague θα εκπαιδεύσει τους φιλάθλους σε ασκήσεις υπομονής! Toυ Αντ. Κατσαρού.
Superleague υπομονής!
Για τον Ολυμπιακό μέχρι να δέσει. Για τον Παναθηναϊκό μέχρι να βρει τον παίκτη που θα βγάζει πάσα και έναν ακόμη που θα βάζει γκολ! Για την ΑΕΚ μέχρι να πειστούν οι άνθρωποι της ότι τα θαύματα στο ποδόσφαιρο έχουν τελειώσει, ώστε να αποφασίσουν πως καλούνται να προχωρήσουν με τα όπλα που διαθέτουν. Για τον Γιώργο Δώνη και τον ΠΑΟΚ μέχρι να ξεπεραστεί η εκ των προτέρων αισιοδοξία, η οποία ζημιώνει για την ώρα την προσπάθεια δημιουργίας μίας νέας και φιλόδοξης ομάδας. Οι ομάδες μοντέλα δεν βρίσκονται αναμεσά μας πια ούτε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ούτε στην πραγματικότητα.
Τα συμπεράσματα, μετά από δύο αγωνιστικές λοιπόν, δεν αφορούν μονάχα στις συγκεκριμένες, καλές ή κακές στιγμές με τις οποίες γράφτηκε η ιστορία των αγώνων. Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που το αγωνιστικό προφίλ συνολικά των ανταγωνιστών της Superleague προσδιορίζεται ευκολότερα. Καθώς το βάθος των ομάδων τους έχει υποστεί σημαντικούς περιορισμούς και ακριβώς για αυτό δεν προβλέπεται να προκαλέσει απίστευτες εκπλήξεις στη συνέχεια. Όσο κι αν «εκκρεμεί» το δέσιμο οποιασδήποτε ομάδας, τα στοιχεία της είναι πολύ συγκεκριμένα και με αυτά θα προχωρήσει.
Η δεύτερη αγωνιστική είχε «ερυθρόλευκο» προφίλ, με τον Ολυμπιακό να υπογραμμίζει τη διαφορά του από τις υπόλοιπες ομάδες. Χάρη στη γενναιοδωρία των ποδοσφαιριστών του Λεονάρντο Ζαρντίμ βέβαια ευνοήθηκε συνολικά η εικόνα της αγωνιστικής, καθώς το μονοψήφιο ρεκόρ (9 γκολ) της πρώτης ημέρας έμεινε στην άκρη. Με τα τέσσερα γκολ στο Καραϊσκάκη, ο συνολικός αριθμός τερμάτων της δεύτερης αγωνιστικής έφτασε στα 12 (πριν το τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος Ατρόμητος- ΠΑΟΚ), παρά το γεγονός πως έξι ομάδες δεν έχουν βρει ακόμα δίχτυα. Οι Άρης, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Πανθρακικός, Κέρκυρα και Λεβαδειακός παραμένουν άσφαιροι.
Οι άλλοι πρωτοπόροι πάντως είναι έκπληξη ευχάριστη. Όταν ο Σάκης Τσιώλης έλεγε «Θα τρίβετε τα μάτια σας», κάποιοι του απαντούσαν πως οι ομάδες της περιφέρειας έχουν συγκεκριμένα όρια. Αυτή την ώρα ο Αστέρας μετράει δύο νίκες. Στην κορυφή και ο Πανιώνιος με πρωταγωνιστή- από τον πάγκο- τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, για τον οποίο ο σκόρερ Κώστας Μενδρινός είπε πως είναι εργασιομανής.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται, καθώς την Παρασκευή 7 /9, ξεκινούν στη λετονία οι προκριματικοί αγώνες της Εθνικής στο δρόμο για για τη Βραζιλία. Ας ζήσουμε με κάτι πιο ευχάριστο...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: