Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ζόρια για Δώνη!!

Στριμωγμένος φαίνεται να είναι ο Δώνης μετά τα τελευταία παιχνίδια.
Ζόρια για Δώνη!
Ο ΠΑΟΚ, μάλιστα, δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του γενικά. Ο Δικέφαλος έχει στο πρωτάθλημα μια μάλλον αγχωτική νίκη στην Τούμπα κόντρα στον Πανθρακικό και μια ήττα από τον καλύτερο Ατρόμητο.
Στην Ευρώπη μετά το χαμηλό εμπόδιο της Γεχούντα, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε μπαστούνια από τη -μέτριας δυναμικής- Ραπίντ.
Στην Τούμπα ο Δικέφαλος ξύπνησε μόνο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ κι έμεινε με δέκα παίκτες. Εκεί βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να κάνει την ανατροπή.
Στη Βιέννη, όμως, ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, έχασε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν ειδικά στην επανάληψη κι έφυγε με το κεφάλι σκυμμένο.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, δεν ικανοποιεί. Οι τραυματισμοί βασικών παικτών (Γκαρσία, Σαλπιγγίδη) τον έχουν αποσυντονίσει, ενώ ο Δώνης μοιάζει να μην μπορεί να βρει λύσεις και η ομάδα αντί να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, να μοιάζει ότι χάνει στροφές. Ειδικά στην άμυνα τα πράγματα είναι άσχημα, αφού τα λάθη είναι συνεχόμενα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.
Με δεδομένο, μάλιστα, ότι τα ηνία στην ΠΑΕ τα έχει αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης έχοντας βάλει τόσα λεφτά, είναι λογικό να αναμένεται κάποια στιγμή να πάρει κι αυτός θέση, αφού ούτε μετά την ήττα – αποκλεισμό από τη Ραπίντ δεν είπε κάτι.
Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, μοιάζει να θέλει κάτι σαν ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσει και να παρουσιαστεί καλύτερος μετά τη διακοπή. Τόσο ο Δώνης, όσο και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι φταίει και να το διορθώσουν, αφού η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: