Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Λειψή η προπόνηση, ανακοίνωση για Σο!!

Λειψή η προπόνηση, ανακοίνωση για Σο
Ανακοίνωση για την κατάσταση του Σο εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία αναφέρει πως ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ θα επανέρθει σε 2 με 3 εβδομάδες…

Αφού αυτό έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.

Έτσι, ο νεοαποκτηθείς άσος σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ αλλά και σας έγραφε από πριν το sport-fm.gr θα υπολογίζεται στα πλάνα του Φερέιρα από τον Οκτώβρη.

Παρόλο που αποκτήθηκε για να βοηθήσει την ομάδα του να περάσει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιοςν Λιγκ, ούτως ώστε να λυθεί μια και καλή το οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νωρίτερα σήμερα, ο Χαμπίμπ Σο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προέκυψε ότι έχει αποκατασταθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος το θλαστικό τραύμα και απομένει το τελικό στάδιο επανένταξης του στην ομάδα, το οποίο υπολογίζεται σε 2 με 3 εβδομάδες.

Λειψή η προπόνηση

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης διάρκειας 45 λεπτών και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο, Μπουμσόνγκ και Ταμπάκης, ενώ κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Στέφανος Κοτσόλης υπέστη ελαφριά διάσειση και εγκατέλειψε για προληπτικούς λόγους.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με την εθνική Ανδρών (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καρνέζης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος) και Ελπίδων (Λαγός, Φουρλάνος), ο Βελάσκες με την εθνική Βενεζουέλας, ο Σισοκό με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού και ο Μπαρμπαρούσης με την εθνική Νέας Ζηλανδίας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: