Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Εσωτερικές και… εξωτερικές μεταγραφές!!

Εσωτερικές και… εξωτερικές μεταγραφές
Άλλη ομάδα είναι πιθανό να είναι η Βέροια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδα. Οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν με δύο ήττες στο πρωτάθλημα και κόντρα στον Λεβαδειακό θα ψάξουν τουλάχιστον τον πρώτο τους βαθμό.

Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να έχει τουλάχιστον τέσσερις λύσεις στη διάθεσή του εν όψει του αγώνα με τους Βοιωτούς. Στο συγκεκριμένο ματς είναι πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Παντελής Καφές, ο οποίος έχει ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος.

Επίσης, ο Σερζ Ντιέ ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και θα δυναμώσει η μεσαία γραμμή της «βασίλισσας του Βορρά». Επίσης, Λόπεζ έχει φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα και διεκδικεί θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Τέλος ο Κάλι αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιώργος Αρβανιτίδης, συνεχίζει τις προσπάθειες να ενισχυθεί τον υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Όπως γράφει η SportDay, γίνονται κινήσεις για την απόκτηση ενός στόπερ και ενός φορ από το εξωτερικό.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις στις συγκεκριμένες υποθέσεις. Αν τελικά ευοδωθούν οι επαφές, τότε με τον Λεβαδειακό είναι πιθανόν η Βέροια να έχει έξι νέα πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: