Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αποστολίδης: «Να κατασταλάξουμε στο στόχο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ αλλά και το στόχο που πρέπει να θέσει η ομάδα.

Αρχικά είπε για τον ΠΑΟΚ:

«Η γνώμη μου είναι ότι στον φετινό ΠΑΟΚ θέλει πολύ μεγάλη υπομονή. Το μπατζετ έχει μειωθεί, έφυγαν πολλοί παίκτες και η ομάδα είναι αδύναμη. Θέλει κυρίως υπομονή.

Ο ΠΑΟΚ χθες είχε τρείς νέους παίκτες, τον Βιβιάν, τον Λόρενς και τον Κουμαλό η οποίοι δεν είναι έτοιμοι και εφτά νεαρά παιδιά που πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα ενώ δεν έχουν την εμπειρία.

Από εκεί και πέρα ο Αθανασιάδης ήταν μόνος του μπροστά, ο Φωτάκης ακόμα ψάχνετε μετά τον τραυματισμό του και ο Γεωργιάδης έχει τα προσόντα αλλά αδικεί τον εαυτό του».

Για την πρώτη ομάδα και την παραγωγή νέων παικτών ανέφερε:

«Είναι η πρώτη ομάδα και η παραγωγή νέων παικτών. Όσον αφορά τη πρώτη ομάδα πρέπει να γίνει μια αξιόλογη ομάδα και να μπαίνουν 2-3 νέοι παίκτες.

Για την παραγωγή των παικτών δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι βγαίνουν κάθε χρόνο 3-4 έτοιμοι παίκτες για την πρώτη ομάδα και να παίζουν βασικοί, δεν γίνεται αυτό και το βλέπουμε και στον Άρη και την ΑΕΚ.

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους που πρέπει να βάλει η ομάδα:

«Πρέπει να κατασταλάξουν όλοι για το πού το πάει φέτος η ομάδα, τι στόχο έχει ώστε να ξέρει ο κόσμος και να μην έχει προσμονές και απαιτήσεις».






πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: