Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

«Ο Ρονάλντο τα… κάνει όλα για να τραβήξει την προσοχή»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… διψάει για λίγη προσοχή από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Ενρίκε Πατσίν!
Πρόσωπο των ημερών, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο έχει… μετατραπεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «Βασίλισσας» μετά τη δήλωσή του πως δεν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του στους Πρωταθλητές Ισπανίας. Ωστόσο όπως αναφέρει ο Ενρίκε Πατσίν σε συνέντευξή του στην ισπανική έκδοση της ιστοσελίδας «Goal» ο λόγος του ξεσπάσματος του CR7 είναι μόνο και μόνο επειδή αναζητά την προσοχή όλων.
Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε παιδιάστικη τη συμπεριφορά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, τονίζοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να αποχωρήσει, θα έπρεπε να το είχε ξεκαθαρίσει νωρίτερα και όχι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.
«Στα δικά μου μάτια μοιάζει με παιδιάστικο το ξέσπασμα. Δεν νομίζω πως ο Ρονάλντο είναι αλήθεια δυσαρεστημένος στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σε μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να είχε μιλήσει νωρίτερα», ανέφερε αρχικά ο Πατσίν.
Και συνέχισε: «Γιατί να μην είναι χαρούμενος στην Μαδρίτη; Η ομάδα έχει «χτιστεί» πάνω του και κάτι τέτοιο είναι λογικό γιατί είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι στην Ρεάλ και έτσι συμβαίνει και με τον Ρονάλντο. Αν ήθελε να φύγει θα έπρεπε να το είχε πει νωρίτερα και όχι τώρα που η μεταγραφική… αγορά είναι κλειστή».
Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να κάνει η «Βασίλισσα» πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, σχολίασε: «Η Ρεάλ δεν θα πρέπει να κάνει πολλά τώρα. Πρέπει να μιλήσουν απ’ ευθείας με τον ποδοσφαιριστή και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.
Αυτό που έγινε τώρα, είναι πως ο κόσμος θα αρχίσει να μιλάει άσχημα για αυτόν και θα λένε πως τα κάνει όλα αυτά για να κερδίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Δεν νομίζω ότι θα είχε ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο αν ήθελε κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι δυσαρεστημένος με ένα συγκεκριμένο ζήτημα ή με κάποια άλλα μικρότερα».
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Ενρίκε Πέρες Ντίας, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, τόνισε: «Η Ρεάλ θα του δείξει μεγάλη προσοχή. Μερικοί μπορούν να μιλούν άσχημα γι’ αυτόν, αλλά όλα θα ξεχαστούν μόλις σκοράρει στα επόμενα παιχνίδια. Όλοι ξέρουν πως είναι ένας σημαντικό παίκτης και η ομάδα της Μαδρίτης τον χρειάζεται».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: