Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλει πιο πολλά λεφτά ο Ρονάλντο!!

Θέλει πιο πολλά λεφτά ο Ρονάλντο
Αύξηση στις ετήσιες απολαβές του φέρεται να ζητάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι είναι επαγγελματικοί και δεν έχουν καμία σχέση με αγωνιστικά αίτια.

Την συγκεκριμένη πληροφορία άφησε να διαρρεύσει η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι ρυθμίσεις που υπάρχουν στη φορολογία της Ισπανίας έχει μειώσει αισθητά τα χρήματα που μπαίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών που παίζουν στην Primera Division. Συγκεκριμένα, ο νόμος αναφέρει ότι όσοι ζουν στην Ισπανία και τα εισοδήματά τους είναι πάνω από 600.000 ευρώ ανά έτος φορολογούνται με 43% αντί του 24% που ίσχυε μέχρι πρότινος.

Ο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά υπάρχουν άλλοι που πληρώνονται καλύτερα από εκείνον. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (στην Παρί Σεν Ζερμέν), ο Σαμουέλ Ετό (στην Ανζί) ή ο Ντιντιέ Ντρογκμπά (στην Κίνα), για παράδειγμα, έχουν μεγαλύτερες απολαβές από τον 27χρονο άσο.

Όπως μετέδωσε ο καταλανικός σταθμός «RAC1» θα μπορούσε να έχει μία πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν που κατέθεσε ο ίδιος ο Λεονάρντο. Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας κατέθεσε μία άκρως δελεαστική προσφορά στον Ρονάλντο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι λυπημένος. Άλλωστε, ο Πορτογάλος φορ είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να κρεμάσει τα παπούτσια του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του Κακά στη Μίλαν χάλασε λόγω της φορολογίας που ισχύει πλέον στην Ισπανία και δυσκολεύει τις ομάδες να προσφέρουν πλουσιοπάροχα συμβόλαια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: