Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

"Κράξιμο" σε Ρονάλντο!!

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο "κράζουν" για τη ...λύπη του ακόμη και τα μαδριλένικα πρωτοσέλιδα. Τι γράφουν για τον CR7.
"Κράξιμο" σε Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε... βόμβα αποχώρησης από τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή είναι λυπημένος και φυσικά... κέρδισε όλα τα πρωτοσέλιδα, είτε είναι μαδριλένικα, είτε καταλανικά. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «Βασίλισσας» αποτελεί πρώτο θέμα σε όλες τις ισπανικές φυλλάδες που τον «κράζουν».
Η λύπη και οι 5 πιθανοί λόγοι...
H Marca στο εξώφυλλο της έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σχεδόν να κλαίει και γράφει στον τίτλο: «Τόσο λύπη», ενώ αναφέρει και τους πέντε πιθανούς λόγους της στεναχώριας του διεθνή άσου.
« 1. Δεν έχει υποστήριξη από την διοίκηση.
2. Δεν έχει την πλήρη αναγνώριση από τους συμπαίκτες του.
3. Δεν τον στηρίζουν τόσο πολύ οι φίλαθλοι στο Μπερναμπέου.
4. Θεωρεί πως πρέπει να έχει σημαντική αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του.
5. Έχει ένα αυστηρά προσωπικό πρόβλημα που τον απασχολεί τόσο πολύ».
Η εφημερίδα «As» κρατάει πιο ουδέτερη στάση και γράφει για τις δηλώσεις που έκανε ο Ρονάλντο κατά την ενσωμάτωση του στην Εθνική Πορτογαλίας όπου αναφέρει «Για όλα υπάρχουν λύση»!
«Λύπη = Χρήματα»
Η «Εl mundo deportivo» στέκεται περισσότερα στα χρήματα καθώς πιστεύει πως αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που ο CR7 είναι στεναχωρημένος στη Μαδρίτης. Ο τίτλος της εφημερίδας γράφει: «Λύπη = Χρήματα» και συνεχίζει: «Η λύπη του Κριστιάνο είναι επειδή θέλει περισσότερα χρήματα. Η Παρί έχει μια προσφορά στο τραπέζι».
Η «La Vanguardia» παρότι είναι πολιτική εφημερίδα φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο της, την είδηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο γράφοντας πως: «Ο Κριστιάνο θέλει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος». Εννοώντας λογικά στον κόσμο...
«Σκάνδαλο»
Τέλος, η καταλανική «Sport» γράφει για «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να απειλεί την Ρεάλ. Ο Πορτογάλος σύμφωνα με την εφημερίδα απαιτεί περισσότερα χρήματα και περισσότερη αγάπη. Να παίρνει 15 εκατομμύρια το χρόνο καθαρά, δεν μπορεί να χωνέψει πως στη Μαδρίτη αγαπούν περισσότερο τον Κασίγιας και ζηλεύει τις επιτυχίες του Μέσι και του Ινιέστα.




πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: