Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Παράσχος: «Τόσα χρόνια τα ίδια»

Παράσχος: «Τόσα χρόνια τα ίδια»
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τη διαιτησία του κ. Δημητρόπουλο στο παιχνίδι του Λεβαδειακού στην έδρα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος. «Μας αδίκησαν και αυτό είναι που με τρελαίνει», τόνισε ο Θεσσαλονικιός τεχνικός των «πράσινων». «Πάντα τα ίδια τόσα χρόνια με τις μεγάλες ομάδες. Είναι μαρτύριο», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος στην εφημερίδα «Goal»

«Στη διαιτησία αναφερόμουν, σε τι άλλο; Πώς να παίξεις έτσι; Το πρώτο γκολ ξεκινάει από ανάποδο φάουλ. Ο Τζεμπούρ κάνει φάουλ στον Χοσέμι και ο διαιτητής το δίνει στον Ολυμπιακό και από εκεί ξεκινάει η φάση του 1-0! Στο 2-0 ο Παπάζογλου κάνει φάουλ στον Κυριακίδη. Και ο Σιόβας έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά ο 60χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μας αδίκησαν και αυτό είναι που με τρελαίνει! Έπρεπε να είστε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο για να διαπιστώσετε τον εκνευρισμό των παικτών μου για τον διαιτητή. Με τι κουράγιο να βγούμε στο δεύτερο ημίχρονο; Για να κάνουμε το 2-0… 2-3 στο Καραϊσκάκη; Σκέφτομαι αν πρέπει να κατεβαίνουμε καν σε αυτά τα ματς. Πάντα τα ίδια τόσα χρόνια με τις μεγάλες ομάδες. Είναι μαρτύριο».

Καταλήγοντας, ο Παράσχος τόνισε: «Εγώ τολμάω να πω ότι αναφέρθηκε στη διαιτησία που μας αδίκησε κατάφωρα. Με αυτά που έχω δει και έχω διαβάσει σήμερα (χθες) και χθες (προχθές), όμως μάλλον δεν τολμάει κανείς άλλος να μιλήσει! Με τρελαίνει το γεγονός ότι το σκορ λέει ότι χάσαμε 4-0, ότι διασυρθήκαμε και αυτό δεν το αξίζαμε καθόλου».





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: