Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Σπανός: «Έχουμε συμπαγή ομάδα»

Χαρούμενος από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός.
Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Metropolis» αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Δευτέρας (3/9) απέναντι στον ΠΑΟΚ, τη σχέση του με τον Γιώργο Δώνη, αλλά και τη νέα προσπάθεια του «Δικέφαλου» στο πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σπανός μίλησε για:
Τον Ατρόμητο: «Αυτό που μας ευχαριστεί είναι ότι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Έχουμε κάνει το «2Χ2» στο πρωτάθλημα. Χθες (σ.σ. Δευτέρα 3/9) νικήσαμε έναν αντίπαλο που είναι γνωστή η δυναμική του. Έχουμε δείξει καλή εικόνα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή. Έχουμε μία συμπαγή ομάδα, που δύσκολα ο αντίπαλος μπορεί να της κάνει ευκαιρίες και μπροστά σκοράρουμε».
Τη συνάντησή του με τον Γιώργο Δώνη: «Χθες, ο καθένας κοιτούσε την ομάδα του. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και έχει βάλει τις βάσεις για την πορεία που έχει ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια. Έχει ποιότητα σαν άνθρωπος και αυτό του το ανταπέδωσε ο κόσμος. Έδειξε σωστή νοοτροπία και αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα. Οι φίλαθλοι μας με το χειροκρότημα αναγνώρισαν».
Την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πάντα πρέπει να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτήν τη στιγμή το ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να καλύπτει παίκτες όπως αυτοί που έλειπαν χθες. Έχει έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Χρειάζεται πίστωση χρόνου. Το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη και υπομονή. Έχει ικανότητες ο Δώνης και πιστεύω ότι μέσα στο χρόνο θα φτιάξει μία καλή ομάδα. Δεν ξέρω αν στον ΠΑΟΚ που είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις, υπάρχει δυνατότητα για πίστωση χρόνου. Ομάδες μέσα σε δύο μήνες δε γίνονται. Τα νέα παιδιά που μπήκαν στην ενδεκάδα, δεν έχουν εμπειρίες και παραστάσεις. Θέλουν χρόνο συμμετοχής. Αυτήν τη στιγμή, το ρόστερ που έχει ο Ατρόμητος, ακόμα και αυτοί που βρίσκονταν στον πάγκο, είναι καλύτερο από αυτό του ΠΑΟΚ, στο χθεσινό παιχνίδι. Ας είμαστε ρεαλιστές. Όταν εξυγιανθείς οικονομικά, μπορείς να βάλεις τις βάσεις για ομάδα υψηλών προδιαγραφών. Επειδή μιλάω και με τον Βρύζα, η ομάδα είναι σε μία βάση εξυγίανσης. Να βάλει σε μία τάξη τα οικονομικά της».
Την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Είναι ευχής έργον. Ειδικά σε αυτές τις περιόδους που διανύουμε. Ο καθένας από μας κρίνεται μέσα στο χρόνο. Είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Οι πράξεις και τα έργα του κ. Σαββίδη, θα τον κρίνουν. Ο άνθρωπος από τη πρώτη στιγμή, με την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, έδειξε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά την επένδυση του και όταν μπουν και τα οικονομικά του ΠΑΟΚ σε σωστό δρόμο, θα μπορεί να έχει και πάλι πολύ σημαντικό ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: