Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

«Εσύ αποφασίζεις…»

Μετά τον Μάκη Κατσαβάκη σειρά είχε ο Μάρκος Βελλίδης να πάρει θέση απέναντι στους διοικούντες της ΠΑΕ Άρης και να λογοδοτήσει για το περιστατικό που αναστάτωσε τα αποδυτήρια των κιτρίνων λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, αλλά και για την συνέχεια που είχε το επεισόδιο μετά το παιχνίδι.
Τα στελέχη της διοίκησης συναντήθηκαν με τον Μάρκο Βελλίδη και άκουσαν την άποψή του για τα συμβάντα με τον προπονητή του. Ο διεθνής τερματοφύλακας έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν πριν από το ματς με της Κυριακής αλλά και μετά στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης όπου οι δύο άνδρες λογομάχησαν.

Οι διοικούντες έχουν πλέον και τις δύο απόψεις στα χέρια τους, και αναμένεται να αποφασίσουν και να ανακοινώσουν αν θα επιβληθεί και τι είδους τιμωρίας στον Βελλίδη, για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Ενδεικτικό ότι το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ραγίσει είναι η σκληρή στάση του Κατσαβάκη απέναντι στον παίκτη του τον οποίο δεν θέλει στις προπονήσεις και εισηγήθηκε την… αποχή του. Κατά πόσο είναι εφικτό να ξανα κολλήσει θα φανεί τα επόμενα 24ωρα. Μέχρι τότε ο Βελλίδης θα περιμένει να μάθει την ποινή τιμωρίας που θα του επιβληθεί από τη διοίκηση (οι πληροφορίες λένε για χρηματικό πρόστιμο) και από εκεί και έπειτα θα αποφασιστεί πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία Κατσαβάκη-Βελλίδη.

Η απόφαση που θα παρθεί από τη διοίκηση θα είναι με γνώμονα το καλό της ομάδας και μόνο αυτό. Δεν παίρνει την θέση κανενός εκ των δύο πρωταγωνιστών του συμβάντος αλλά μόνο την θέση του Άρη Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία στα αποδυτήρια και το καλύτερο είναι τέτοιου είδους διαφορές να μην παίρνουν τόσο μεγάλες διαστάσεις αφού το μόνο που προκαλούν είναι τριγμοί και αναστάτωση. Ο Άρης έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα μπροστά του, ζωτικής σημασίας και προέχει να λυθούν αυτά με τη συνδρομή όλων. Πρώτο και καλύτερο που έχουν να κάνουν όλοι είναι να βάλουν στην άκρη τα όποια προσωπικά έχουν και να συγκεντρωθούν για το καλό του Άρη. Το ποιός έχει δίκαιο θα φανεί στον χρόνο, απλά εδώ ισχύει το κλισέ «ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται…»



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: