Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί ο Ρονάλντο δεν είναι καλά στη Ρεάλ…!!

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να δώσουν εξήγηση στις αινιγματικές δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως δεν νιώθει καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Μία από αυτές και οι χρηματικές του απολαβές. Μια θεωρία θέλει τον Πορτογάλο επιθετικό να επιθυμεί να αυξηθεί ο ετήσιος μισθός του στη «βασίλισσα» που αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Η ισπανική εφημερίδα «Marca» δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις μεγαλύτερες χρηματικές απολαβές ετησίως και ο Ρονάλντο αν και είναι στους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο, είναι 10ος στη σχετική λίστα!
Πρώτος ο Σαμουέλ Ετό της Ανζί με 20 εκατομμύρια ευρώ και ακολουθούν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς της Παρί Σεν Ζερμέν με 14.5, ο Γουέιν Ρούνεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 13.8, ο Γιάγια Τουρέ της Μάντσεστερ Σίτι με 13, ο Σέρχιο Αγουέρο επίσης της Σίτι με 12.5 και ο Ντιντιέ Ντριγμπά της Σανγκάη με 12.
Πιο κάτω οι Φερνάντο Τόρες της Τσέλσι με 10.8, ο Κονκά με 10.6 και ο Λιονέλ Μέσι με 10.5 εκατομμύρια ευρώ. Ίσως αυτός να είναι ένας λόγος να είναι δυσαρεστημένος ο Ρονάλντο, αν και ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι και από τους πρώτους-πρώτους στη λίστα…



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: