Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τελικά... "καγκουρό"!


«Αυστραλός» πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ιταλός θρύλος -που έπαιξε για τον Ολυμπιακό- καθώς τα βρήκε με την Σίδνεϊ και απομένει μόνο η ανακοίνωση.
Τελικά... "καγκουρό"!
Τελειώνει το σίριαλ με τη νέα ομάδα στην καριέρα του 38χρονου Ιταλού, για τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή. Οπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγες από την Ιταλία αλλά και ρεπορτάζ από την Αυστραλία, η πρόταση της Σίδνεϊ έχει πείσει τον Pinturicchio που αποφάσισε να πει το «ναι» στο κλαμπ από την Αυστραλία. Οπως προκύπτει, αύριο Τετάρτη (05/09)αναμένεται να παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου και να κλείσει και τυπικά το θέμα για τη μεταγραφή του Ντελ Πιέρο, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν μία εβδομάδα.
Ο Ιταλός θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και εκτός από το μεγαλύτερο αστέρι που έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην A-League, θα γίνει αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης όλων των εποχών στην Αυστραλία. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ταξιδέψει στην χώρα των Καγκουρό για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.
*Εκτός από τον Ολυμπιακό, για τον του θρύλο της Γιουβέντους ενδιαφέρθηκαν Λίβερπουλ, Μπράγκα και Σαουθάμπτον.



πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: