Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

«Λυπημένος ο Ρονάλντο; Και εγώ είμαι…»

«Λυπημένος ο Ρονάλντο; Και εγώ είμαι…»
Πολύ δυσαρεστημένος δήλωσε ο Νταβίντ Αλμπέλδα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στεναχωρημένος με κάποιες καταστάσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αρχηγός της Βαλένθια εμφανίστηκε στη μικτή ζώνη μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

«Καθένας στον κόσμο είναι διαφορετικός και δεν θα ήθελα να σχολιάσω άλλους ποδοσφαιριστές», ήταν η απάντησή του 36χρονου παίκτη, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού των πρωταθλητών Ισπανίας.

Στη συνέχεια, ο Αλμπέλδα τόνισε: «Η ομάδα έπαιξε καλά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, όμως έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με τις ίδιες ιδέες και φιλοσοφία, έτσι είναι δύσκολο να έρθουμε εδώ σε σχέση με άλλα γήπεδα. Είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που παίζουμε, αλλά όχι με τον αριθμό των βαθμών που έχουμε. Είναι αλήθεια ότι είχαμε δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για να ξεκινήσουμε τη σεζόν αυτά. Είχαμε τριάντα άσχημα λεπτά κόντρα στην Λα Κορούνια και δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς, αλλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: