Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αρμπελόα: «Μέχρι να αποσυρθεί στη Ρεάλ ο Ρονάλντο»

Την επιθυμία του και την άποψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Αλβάρο Αρμπελόα.
«Για τον Ρονάλντο το πιο σημαντικό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζει ότι είναι στην καλύτερη ομάδα και ελπίζω να μείνει μέχρι να αποσυρθεί. Είναι αυτό που θέλουν οι οπαδοί. Είναι μοναδικό είδωλο. Ελπίζω οι οπαδοί να μην νιώθουν άσχημα για τα λόγια του, που είχαν μεγάλο αντίκτυπο εξαιτίας του ότι είναι αυτό που είναι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αρμπελόα για να προσθέσει:
«Ο Κριστιάνο πάντα θέλει να κερδίζει οποιοδήποτε βραβείο. Αυτή η φιλοδοξία τον έχει οδηγήσει στην κορυφή, αλλά το πιο σημαντικό για αυτόν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Δε νομίζω ότι κερδίζοντας τη χρυσή μπάλα είναι το πρώτο μέλημά του στη ζωή του. Είμαστε οικογένεια και πρέπει να βοηθήσουμε, όπως θα έκανε ο καθένας που βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου που είναι εκεί που πρέπει να είναι ένας παίκτης σαν τον Κριστιάνο. Είναι ο κινητήριος μοχλός μας. Νομίζω ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στη Μαδρίτη».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: