Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Θύμα σαμποτάζ η Νάπολι!!

Θύμα σαμποτάζ η Νάπολι
Ανεξήγητος παραμένει ακόμα ο λόγος που ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Πάολο, έδρα της Νάπολι, ήταν σε τόσο κακή κατάσταση.

Ο δήμαρχος της πόλης, Λουίτζι ντε Μαγκίστρις, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ομάδα να έπεσε θύμα σαμποτάζ.

Παράλληλα μίλησε και για το νέο γήπεδο των «παρτενοπέι» και τα προβλήματα που υπάρχουν στην υλοποίησή του.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα τον λόγο για τον οποίο ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Πάολο ήταν σε τόσο τραγική κατάσταση και προσπαθούμε να βρούμε το γιατί συνέβη κάτι τέτοιο. Έχουμε στείλει εμπειρογνώμονες για να μελετήσουν το πρόβλημα και από πού προήλθε. Δεν αποκλείουμε ούτε καν το γεγονός να έχει γίνει σαμποτάζ σε βάρος της ομάδας. Άλλωστε δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα συμβαίνει κάτι τέτοιο», υποστήριξε ο δήμαρχος της Νάπολι.

Αναφορικά με το πότε θα έχει βελτιωθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου, τόνισε: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι έτοιμο μέχρι τις 20 του μήνα, όταν και θα έχουμε αγώνα. Αν ο πρόεδρος της ομάδας χρειαστεί βοήθεια, εμείς θα είμαστε εδώ για να του την προσφέρουμε με χαρά. Ωστόσο, το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή την στιγμή είναι ελπίζω ότι όλα θα διορθωθούν».

Τέλος όσον αφορά στο νέο γήπεδο της Νάπολι, είπε: «Όλοι θέλουν να χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας. Ωστόσο, η κύρια διαφωνία όλων, είναι το μέρος ακριβώς που θα γίνει. Θέλουμε να εξετάσουμε προσεκτικά το συγκεκριμένο έργο, ώστε να δημιουργήσουμε ένα καινούριο εξαιρετικό γήπεδο. Πάντα πρέπει να στοχεύουμε στο καλύτερο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: