Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Άνετα ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό!!


Άνετα ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό
Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσε το πρωί του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» συνέτριψαν τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του επικρατώντας με 84-32.

Τόσο ο τεχνικός του «τριφυλλιού», όσο και ο κόουτς των Ιλισιωτών χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους προκειμένου να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Εκτός για τους "κιτρινόμαυρους" ήταν οι Καυκής και Αποστολίδης. Στον πρώτο είχε δοθεί άδεια, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρούταν από στομαχικές διαταραχές.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, καθώς όπως εξήγησε μετά το τέλος του ματς, όλοι έδειξαν διάθεση στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να διορθωθούν:

«Ήταν ένα παιχνίδι που μας βοήθησε να σπάσουμε λίγο τη μονοτονία των προπονήσεων. Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς. Το ιδιαίτερα θετικό ήταν ότι όλοι οι παίκτες έδειξαν διάθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είδαμε κάποια πράγματα που γίνονται σωστά, αλλά έχουμε να βελτιώσουμε και πολλά ακόμη για τη συνέχεια. Ήταν ένα καλό τεστ για όλη την ομάδα και ιδιαίτερα για τα παιδιά που δεν έχουν ακόμη μεγάλη εμπειρία».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Παπανικολάου, σχολίασε: «Δυστυχώς οι απουσίες των Καυκή-Αποστολίδη, μας υποχρέωσαν να αλλάξουμε θέση σχεδόν σε όλους τους παίκτες. Η ομάδα βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο και θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: