Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Μοράτι: «Θα χρειαστούμε πίστωση χρόνου»

Χρόνο θα χρειαστεί η εφετινή Ίντερ για να δείξει την πραγματική της αξία στο γήπεδο, τόνισε ο Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» υπογράμμισε πως η σεζόν θα είναι δύσκολη για την ομάδα του, έπλεξε το εγκώμιο του Αντρέα Στραματσόνι, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό προπονητή.
Αρχικά, ο Μοράτι τόνισε: «Η ομάδα είναι δυνατή και ο προπονητής μας πολύ καταρτισμένος και ικανός. Δεν καταλαβαίνω γιατί μας θεωρούν υποδεέστερους από κάποιες άλλες ομάδες. Έχουμε καλούς παίκτες, απλά χρειάζεται να δοθεί πίστωση χρόνου σε όλους μέχρι να προσαρμοστούν στα πλάνα του Στραματσόνι».
Στην συνέχεια, ο πρόεδρος των «νερατζούρι» συμπλήρωσε: «Σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία μας, είναι φυσιολογικό να είσαι προσεκτικός με τις δαπάνες. Εμένα μου αρέσει αυτή η νέα κατάσταση. Μας υποχρεώνει να ψάχνουμε περισσότερο, να δουλεύουμε πιο σκληρά και να χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι βέβαιος πως στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλό και αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά. Η Ίντερ θα γίνει μια ομάδα - μοντέλο για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: