Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Μπορεί τίτλο η Ρόμα»

«Μπορεί τίτλο η Ρόμα»
Σίγουρος πως η Ρόμα θα παλέψει μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Κάρλο Ματσόνε. Ο ιδιόρρυθμος προπονητής, γνωστός για τα αισθήματα που τρέφει για τους «τζαλορόσι» και τα οποία ποτέ δεν έκρυψε, θεωρεί πως το μεγάλο όπλο της φετινής ομάδας, είναι ο Ζντένεκ Ζέμαν.

Η πρεμιέρα του Καμπιονάτο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τη Ρόμα, που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Κατάνια, στο Ολύμπικο. Το αποτέλεσμα αυτό προβλημάτισε τους «τιφόζι» της ομάδας, η οποία φρόντισε στο αμέσως επόμενο ματς, στο Σαν Σίρο με την Ίντερ, να τους δώσει μια ηχηρή απάντηση, σχετικά με τις δυνατότητές της. Εμφατική νίκη με 3-1 και εμφάνιση που αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Για το πού μπορεί να φτάσει η φετινή Ρόμα, μίλησε στο «Calcio news 24» ο Κάρλο Ματσόνε, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της ομάδας και έχει περάσει και από τον πάγκο της. «Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε τη Ρόμα να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ελπίζω πως θα παλέψει ως το τέλος, έχει τις δυνατότητες», κρίνει ο Ματσόνε.

Από πού πηγάζει η αισιοδοξία αυτή; «Το μεγάλο της όπλο φέτος είναι ο Ζέμαν, στον οποίο στέλνω τα συγχαρητήριά μου για τη δουλειά που έχει κάνει. Σε όλη του την καριέρα έφτιαχνε ομάδες που πρόσφεραν θέαμα, αυτό κάνει και τώρα. Και αυτό το θέαμα συνδυάστηκε με θρίαμβο μέσα στο Μιλάνο. Τι περισσότερο να ζητήσεις;»

Ο Φραντσέσκο Τότι χρησιμοποιείται σε μια νέα θέση από το Ζέμαν. Ποια είναι η γνώμη του Ματσόνε; «Η ηλικία του Τότι δεν του επιτρέπει να παίζει κεντρικός επιθετικός. Είναι προτιμότερο να δημιουργεί, παρά να εκτελεί. Μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τη νέα θέση του.»

Κλείνοντας, ο Ματσόνε «έχρισε» φαβορί του τίτλου τη Γιουβέντους. «Η Γιουβέντους είναι πιο μπροστά από τους άλλους. Ακολουθεί η Ρόμα και η Νάπολι, που μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Οι Μιλανέζοι δεν έχουν καμία τύχη», αναφέρει ο Ματσόνε.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: