Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Ε όχι και για δοκιμή… έχω αξιοπρέπεια»

Εμφανώς ενοχλημένος από τη στάση της Μίλαν στην περίπτωση της μετακίνησής του στον σύλλογο εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζε Εντουάρντο.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που απέρριψε την πρόταση δανεισμού που έκαναν οι «ροσονέρι» και όχι το αντίθετο, όπως γράφτηκε στον Τύπο.

Ο λόγος;

Το γεγονός ότι ήθελαν να περάσει ένα διάστημα δοκιμαστικό και μετά θα αποφάσιζε ο Αλέγκρι αν θα προχωρούσαν στην απόκτησή του, με αποτέλεσμα να προτιμήσει τελικά τη Σιένα.

«Ο πρόεδρος της Τζένοα μου είχε πει για την προοπτική της Μίλαν και δέχτηκα αμέσως να πάω. Όταν, όμως, έφτασα στα γραφεία του συλλόγου, μου είπαν ότι θα έπρεπε να περάσω ένα δοκιμαστικό στάδιο για να με δει ο προπονητής και στη συνέχεια θα ολοκληρωνόταν η μεταγραφή μου. Η αλήθεια είναι ότι είχα κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά ένα χρόνο πριν έπαιζα στη Σάντος, τον μεγαλύτερο σύλλογο της Βραζιλίας. Ε όχι να μείνω και για δοκιμή. Έχω και κάποια αξιοπρέπεια», υποστήριξε ο Ζε Εντουάρντο.

Όσον αφορά στη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του με τη φανέλα της Σιένα, σχολίασε: «Στόχος μου είναι να κάνω μία πολύ καλή χρονιά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Τοσκάνη. Ο προπονητής, Σέρσε Κόσμι, πιστεύει πάρα πολύ σε μένα και μου το έδειξε από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ. Είμαι ο Ζε Εντουάρντο και θέλω να κάνω μία εντυπωσιακή σεζόν με τη Σιένα, ώστε να γίνει το όνομά μου γνωστό και στην Ιταλία».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: