Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Υπομονή και επιμονή»

Χαμηλούς τόνους επιχείρησε να κρατήσει ο Σούλης Μαρκόπουλος παρά την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καβάλας, στο κλειστό της Πυλαίας.
Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν θετική εικόνα στο πρώτο φιλικό από την έναρξη της προετοιμασίας τους, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρ’ όλα αυτά ο τεχνικός τους προσπάθησε να αποφύγει τα μεγάλα λόγια, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα: «Θέλαμε αυτό το παιχνίδι για να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες από φυσική κατάσταση και τι μπορούν να κάνουν όταν βρίσκονται μεταξύ τους. Είμαστε στο αρχικό στάδιο, μας λείπουν αρκετοί παίκτες και είναι σίγουρο ότι χρειαζόμαστε υπομονή και επιμονή για να έχουμε ένα καλό σύνολο και να παρουσιάσουμε μια ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».
Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και στις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει κόντρα στην Καβάλα... «Λείπουν ο Παπαδόπουλος, ο Χάτσερ μόλις σήμερα (08/09) ήρθε, θέλουμε να επανέλθει από Δευτέρα (10/09) ο Μαργαρίτης, ο Μακ Γκραθ έπαιξε, είναι σε καλή κατάσταση, αλλά μόλις τώρα ήρθε κι αυτός και θέλει το χρόνο του. Επίσης, περιμένουμε ακόμα έναν παίκτη για την περιφέρεια», συνόψισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: