Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ιρλανδία: Απολογήθηκε ο ΜακΚλιν!!

Ο Τζέιμς ΜακΚλιν έκανε παράπονα μέσω του twitter του για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα της Ιρλανδίας για το παιχνίδι με το Καζακστάν, για να ζητήσει αργότερα συγχώρεση, σβήνοντας τον προσωπικό του λογαριασμό.
Δύο ημέρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Καζακστάν με την Ιρλανδία, ο τεχνικός των Βρετανών, Τζιοβάνι Τραπατόνι είχε ανακοινώσει την ενδεκάδα που θα παρέτασσε με τον μέσο της Σάντερλαντ, Τζέιμς ΜακΚλιν να μένει εκτός. Κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και δεν δίστασε να το κάνει γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.
Μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 θέλησε να χαλαρώσει το κλίμα και ζήτησε δημόσια συγνώμη για την κίνησή του αυτή: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την αντίδρασή μου. Ήταν ασέβεια από μέρος μου και ηλίθιο που άφησα την ενόχλησή μου να με επηρεάσει», είπε ο ίδιος.
Στη συνέχεια, για να… τιμωρήσει τον εαυτό του και να γλιτώσει από ανάλογες καταστάσεις «κατέβασε» τη σελίδα του στο συγκεκριμένο Μέσο με τον Ιταλό τεχνικό να είναι ενήμερος για την κίνησή του και να αποφασίζει τις επόμενες ημέρες  για το μέλλον του ποδοσφαιριστή του.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: