Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Έγινε της… Βοσνίας!!

Έγινε της… Βοσνίας
Η αρχή ήταν (τελικά) το ήμισυ του παντός.

Τα καταστροφικά πρώτα 16’ του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων στο Σαράγεβο κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη ήταν αρκετά για να γνωρίσει «βαριά» ήττα με σκορ 4-0.

Οι γηπεδούχοι «βομβάρδισαν» την ελληνική εστία με τέσσερα γκολ σε αυτό το διάστημα, με συνέπεια οι Έλληνες διεθνείς να ηττηθούν πολύ εύκολα, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2013.

Οι Βόσνιοι ήταν αφηνιασμένοι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ήταν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς. Τα δύο προσωπικά γκολ του Μπιλμπίγια στο 8’ και στο 11’ έδωσαν ήδη… αέρα με 2-0 στους γηπεδούχους. Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι «μικροί» του Κώστα Τσάνα, «έφαγαν» ακόμα δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού και συγκεκριμένα στο 15’ από τον Μπέσιτς και στο 16’ από τον Τζούριτς, παίρνοντας προβάδισμα με 4-0, με την άμυνα της Εθνικής να «πελαγοδρομεί»!

Στο δεύτερο ημίχρονο «ανέβηκε» η Ελλάδα, έκανε κάποιες φάσεις στην εστία του Βόσνιου τερματοφύλακα, όμως το παιχνίδι είχε ήδη τελειώσει…

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Γκέλιος, Τζανακάκης, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Λαγός (72’ Μπάλλας), Γιαννιώτας, Κουρμπέλης, Βέλλιος, Κατίδης (65’ Πέλκας), Σταφυλλίδης, Κολοβός (46’ Διαμαντάκος)

Στον πάγκο: Γιαννιώτης, Ρουγκάλας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Μπακασέτας



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: