Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Hellenic Spurs, ξεκίνησαν οι εγγραφές!!

Hellenic Spurs, ξεκίνησαν οι εγγραφές!
Οι ‘Hellenic Spurs’ είναι το επίσημο club της Tottenham Hotspur στην Ελλάδα, αναγνωρισμένο από τον σύλλογο το καλοκαίρι του 2011 και από την ελληνική πολιτεία. Η δημιουργία του club έγινε με στόχο την συσπείρωση των φίλων της ομάδας απ’ όλη την επικράτεια και την προάσπιση και μετάδοση της φήμης και της ιστορίας της.

Οι εγγραφές για την σεζόν 2012/13 ξεκίνησαν και τα μέλη των ‘HellenicSpurs’ θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη από την ετήσια συνδρομή τους, όπως δώρα και άλλες παροχές, συμμετοχή στις εκδηλώσεις του club, συνεχή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα γύρω από την ομάδα και το βασικότερο, προτεραιότητα στα εισιτήρια των αγώνων της ομάδας στο White Hart Lane.

H Tottenham Hotspur παρέχει μια σειρά από προνόμια σε όλα τα διεθνή supporters clubs, με βασικότερο, την προτεραιότητα στην διάθεση εισιτηρίων στους αγώνες όλων των κατηγοριών (A, B & C) στο White Hart Lane, με την προϋπόθεση να είναι και ενεργά μέλη της ομάδας διαθέτοντας μία εκ των δύο επίσημων ετήσιων συνδρομών της (One Hotspur Lilywhite/Bronze).

Η αίτηση εγγραφής μέλους, βρίσκεται διαθέσιμη στο σχετικό γκρουπ του Facebook https://www.facebook.com/groups/hellenicspurs και περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις συνδρομές και τις παροχέςπου έχουμε ετοιμάσει, αλλά και αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή και αποστολή της. Κάθε ενδιαφερόμενος, έχει την δυνατότητα επίσης να επικοινωνεί με το e-mail, hellenicspurs@gmail.com για την παροχή επιπρόσθετων πληροφοριών και την προώθηση της σχετικής αίτησης εγγραφής στο club.

Μία από τις βασικές προτεραιότητες, ήταν και παραμένει η στέγαση των ‘Hellenic Spurs’ προκειμένου να αποτελέσει το σημείο συνάντησης τουςκαι το εφαλτήριο για κάθε δραστηριότητα που θα σχετίζεται με το club. Στήριξε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει προκειμένου το club να αποκτήσει την οντότητα και την δυναμική που του αρμόζει.

Γίνε και εσύ, ένας από τους Hellenic Spurs.

COYS!

Δεν υπάρχουν σχόλια: