Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ντε Γιονγκ: «Όνειρό μου η Μίλαν»

Ντε Γιονγκ: «Όνειρό μου η Μίλαν»
Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα είναι για τον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ η μεταγραφή του στη Μίλαν, όπως δήλωσε ο ίδιος στο «Sky Sport Italia». Οι «ροσονέρι» έχουν δημιουργήσει παράδοση με Ολλανδούς παίκτες και ο πρώην αμυντικός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι είναι το τελευταίο απόκτημα της ομάδας.

«Όταν έβλεπα τη Μίλαν τη δεκαετία του ’80 και του ’90, ονειρευόμουν να έρθω στη Μίλαν και να παίξω για εκείνη. Τελικά είμαι εδώ και θα πρέπει να ευχαριστήσω τους Ολλανδούς, όπως ο Μάρκο Φαν Μπάστεν, Ρουντ Γκούλιτ, Φρανκ Ράικαρντ και Κλάρενς Ζέεντορφ», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Θέλω να βοηθήσω τη Μίλαν να κερδίσει. Η Μίλαν βρίσκεται σε μεταβατική φάση. Πούλησε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της και έφυγαν κάποιοι άλλοι που ήταν μεγάλοι σε ηλικία. Τώρα έχουμε μία νεανική ομάδα που πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή, αλλά έχω την ευχαρίστηση να είμαι μέρος αυτού του έργου».

Καταλήγοντας, ο Ντε Γιόνγκ μίλησε για το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, όπου θα βρει έναν καλό του φίλο: «Έχω παίξει στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, αλλά το ντέρμπι του Μιλάνου είναι διαφορετικό. Ο Σνάιντερ της Ίντερ, ένας από τους καλούς μου φίλους, μου έχει μιλήσει αρκετά για αυτό».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: