Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Έμπρακτη στήριξη ζητάει ο Ρονάλντο!!

Έμπρακτη στήριξη ζητάει ο Ρονάλντο
Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίος ο Κριστιάνο Ρονάλντο αισθάνεται στεναχωρημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «AS» σε δημοσίευμά της. Το πρόβλημα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού αφορά τη διοίκηση της «βασίλισσας» και δεν αφορά τις προσωπικές του σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Το πρώτο πρόβλημα προέρχεται από τα βραβεία της UEFA, όπου ο 27χρονος παίκτης αισθάνθηκε εγκαταλελειμμένος στο Μόντε Κάρλο και δεν ήταν στο πλευρό του ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Αντρές Ινιέστα και ο Λιονέλ Μέσι πήγαν μαζί στο Μονακό μαζί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Τον Ρονάλντο συνόδεψε στην συγκεκριμένη εκδήλωση ο τρίτος αντιπρόεδρος της Ρεάλ, Πέδρο Λόπεθ, ένας άγνωστός στο ευρύ κοινό παράγοντας της ομάδας.

Μπορεί να ήταν παρών ο Μπουτραγκένιο – μαζί με την σύζυγό του- , όμως ήταν εκεί και ο Θουμπιθαρέτα και δεν υπάρχει καμία διαφορά στα δεδομένα. Ο Πέρεθ δεν μπορούσε να είναι στο Μόντε Κάρλο, λόγω μίας διεθνούς συνάντησης με οικονομικούς αναλυτές για την πολιτική της εταιρείας του. Οι λόγοι ήταν επαγγελματικοί και δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο Μονακό ο πρόεδρος των «μερένχες».

Ο δεύτερος λόγος είναι αθλητικός, αφού στον Κριστιάνο δεν άρεσε το γεγονός ότι το βραβείο κατέληξε στα χέρια του Ινιέστα. Ο Πορτογάλος δεν θα πήγαινε στο Μόντε Κάρλο για να χάσει ξανά, αλλά για να επιστρέψει με το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Ευρώπης στη Μαδρίτη. Μάλιστα, του ασκήθηκε πίεση από τη διοίκηση του συλλόγου.

Το τρίτο θέμα του Ρονάλντο έχει να κάνει με το συμβόλαιό του. Δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο έχουν ανανεωθεί τα συμβόλαια του Αλμπιόλ, του Αρμπελόα και του Ράμος και όχι το δικό του. Ωστόσο, τα δεδομένα του συμβολαίου του Πορτογάλου δεν είναι τα ίδια με των άλλων. Στο συμβόλαιο του διεθνούς άσου υπάρχουν κάποιες ειδικές ρήτρες που αφορούν τα δικαιώματα της εικόνας του και θέλει περισσότερο χρόνο σε σχέση με τους άλλους παίκτες.

Πλέον η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την εθνική του ομάδα για να βρεθεί μία λύση. Μάλιστα, με τον παίκτη έχει επικοινωνήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, στον οποίο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι ενοχλημένος. Ωστόσο, εμφανίστηκε πιο ήρεμος σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Οι διοικούντες σκέφτονται να αφήσουν τον 27χρονο παίκτη να τοποθετηθεί δημόσια, αφού πρώτα υπάρξει αναπροσαρμογή στο τρέχων συμβόλαιό του και να στηρίξουν τη δημόσια εικόνα του εν όψει της ανακοίνωσης του ονόματα του παίκτη που θα πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» για το 2012.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: