Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Απών με Μάλτα ο Ντε Ρόσι!!

Απών με Μάλτα ο Ντε Ρόσι
Ένα πρόβλημα τραυματισμού στο δεξιό μηρό αποκόμισε από τον αγώνα της εθνικής Ιταλίας με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Αυτό είναι ικανό να τον κρατήσει «εκτός μάχης» για τον αγώνα με τη Μάλτα για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο διεθνής μέσος αντιμετώπιζε και πριν τον αγώνα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του ήταν ένα ρίσκο.
Αποχώρησε από τον αγώνα με τους Βαλκάνιους στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ οι «ατζούρι» είχαν ήδη πραγματοποιήσει τις τρεις τους αλλαγές.

«Ο Ντε Ρόσι αισθάνθηκε μια ενόχληση στο δεξιό μηριαίο δικέφαλο και έπρεπε να αποχωρήσει από τον αγώνα», τόνισε ο γιατρός της ομάδας Ενρίκο Καστελάτσι και συνέχισε:

«Θα κάνουμε σύντομα εξετάσεις και θα δούμε πότε θα επιστρέψει στη Ρώμη. Προς το παρόν δε θα μπορεί να ενισχύσει την εθνική ομάδα.

Και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε εξετάσεις στη Ρώμη για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε ακριβώς τη ζημιά την οποία έχει υποστεί.
Το τραύμα είναι στο ίδιο πόδι που τραυματίστηκε στον αστράγαλο την περασμένη εβδομάδα
».

Η φιναλίστ του Euro 2012 μετά το 2-2 με τη Βουλγαρία θα αντιμετωπίσει τη Μάλτα στη Μόντενα την Τρίτη και ο Ντε Ρόσι θα είναι απών.

Και ο Κλαούντιο Μαρκίσιο αποκόμισε κάποια τραύματα στο χέρι και το γόνατο, μετά την πρόσκρουση του σε διαφημιστική πινακίδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: