Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Η Μίλαν ήθελε τον Τσάβι»

«Η Μίλαν ήθελε τον Τσάβι»
Στην αποκάλυψη ότι η Μίλαν είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Τσάβι Ερνάντεζ, όταν ακόμα εκείνος ήταν ακόμα στην Μπαρτσελόνα Β, προχώρησε η Μαρία Μέρκε Κρέους. Η μητέρα του Ισπανού χαφ τόνισε ότι οι «ροσονέρι» πρόσφεραν στο παιδί της τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι ετήσιες απολαβές του θα έφταναν τις 150 εκατ. πεσέτες (σχεδόν 1 εκατ. ευρώ).

«Ο κύριος Γκαλιάνι (αντιπρόεδρος της Μίλαν) ήρθε και κατέθεσε μία πρόταση για τον Τσάβι όταν εκείνος ήταν στην Μπαρτσελόνα Β. Η προσφορά ήταν τετραετούς διάρκειας και οι ετήσιες απολαβές του έφταναν τις 150 εκατ. πεσέτες (σχεδόν 1 εκατ. ευρώ)», ανέφερε αρχικά η μαμά του Τσάβι και πρόσθεσε:

«Εκείνη την εποχή είχε μπροστά του τον (Πεπ) Γκουαρντιόλα, αλλά μέσα μου σκέφτηκα ότι θα υπήρχε πρόβλημα στην οικογένειά μας. Εκτός αυτού, εγώ πάντα πίστευα ότι, αν και μπορεί να ήταν δύσκολο, να πετύχει στην Μπαρτσελόνα».

Στη συνέχεια, η κ. Κρέους τόνισε: «Νομίζω ότι θα γίνει ένας καλός προπονητής, αλλά ως μητέρα του θα του έλεγα να γίνει τεχνικός διευθυντής, αφού δεν έχουν τόσα πολλά προβλήματα. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, αφού ο Τσάβι έχει πολλά χρόνια μπροστά του να παίζει ποδόσφαιρο».

Καταλήγοντας, η Μαρία Μέρκε Κρέους μίλησε για την καλή σχέση που έχουν ο Τσάβι με τον Ίκερ Κασίγιας, παρότι αγωνίζονται στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι πήραν το βραβείο “Πρίγκιπας των Αστουριών”. Ο Ίκερ και ο Τσάβι είναι δύο παίκτες που ίσως να μην πάρουν ποτέ τη “Χρυσή Μπάλα”, αλλά είναι οι καλύτεροι. Η φωτογραφία τους που πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Euro μαζί ήταν υπέροχη και πιστεύω ότι ο Ίκερ υπολογίζει πολύ τον Τσάβι. Πρόκειται για μία σχέση που κρατάει πολλά χρόνια, όταν ήταν πολύ μικροί και οι δύο . Είναι μία φιλία που θα μπορούσε να είχε χαθεί, όμως όσο περνούν τα χρόνια γίνεται πιο δυνατή. Η φιλία αξίζει πολλά πράγματα».




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: