Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τίτλοι τέλους για Μετσέλντερ!!

Τίτλοι τέλους για Μετσέλντερ
Η χρονιά που μόλις ξεκίνησε αναμένεται να είναι η τελευταία για τον Κριστόφ Μετσέλντερ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Σάλκε, δήλωσε πως έφτασε η στιγμή να αποσυρθεί και τονίζει πως δύσκολα θα αλλάξει γνώμη.

Υπήρξε ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2002. Στη συνέχεια μεταπήδησε στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου πήρε άλλο ένα πρωτάθλημα το 2008. Από το 2010 ανήκει στη Σάλκε, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Γερμανίας το 2011. Γεννημένος το 1980, έχει 47 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, με την οποία έπαιξε στον τελικό του Μουντιάλ του 2002, στον μικρό τελικό του 2006, ενώ κατετάγη δεύτερος στο Euro του 2008. Ο λόγος για τον Κριστόφ Μετσέλντερ που με πρόσφατες δηλώσεις του, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να «κρεμάσει» τα παπούτσια του μετά το τέλος της φετινής χρονιάς.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Der Westen» ο Μετσέλντερ εξήγησε πως έχει ήδη πάρει την απόφασή του. «Έχω αποφασίσει να αποσυρθώ μετά το τέλος της χρονιάς. Θέλω να τερματίσω την καριέρα μου στη Σάλκε. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το Κύπελλο Γερμανίας, θα είναι ό,τι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως είναι σίγουρο πως δεν θα συνεχίσω άλλο», τόνισε ο Μετσέλντερ, που έδειξε σίγουρος για την απόφασή του, αλλά και ρεαλιστής σε ό,τι αφορά στους στόχους της ομάδας του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: