Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Θέλει χρόνο ο Χάβι Μαρτίνεθ»

«Θέλει χρόνο ο Χάβι Μαρτίνεθ»
Χρόνο προσαρμογής στην Μπάγερν Μονάχου θα χρειαστεί ο Χάβι Μαρτίνεθ σύμφωνα με τον Μάνουελ Νόιερ. Ο τερματοφύλακας των Βαυαρών υποστηρίζει ακόμη ότι οι φίλαθλοι δεν πρέπει να έχουν υψηλές απαιτήσεις από το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας , τουλάχιστον τους πρώτους μήνες.

«Θα χρειαστεί να αφομοιώσει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό από το γερμανικό», δήλωσε ο διεθνής πορτιέρο στον γερμανικό Τύπο.

Ο Ισπανός μεσοαμυντικός πήρε μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι από την Αθλέτικ Μπιλμπάο έναντι 40 εκατ.ευρώ και ο Νόιερ θεωρεί ότι οι φίλαθλοι της Μπάγερν θα πρέπει να περιμένουν ένα μικρό διάστημα ώστε να τον δουν σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο.

«Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα πολύ κοινωνικό άτομο και το θετικό είναι ότι μιλάει πολύ καλά αγγλικά για ένα Ισπανό», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Δε νομίζω ότι θα τον επηρεάσει το ποσό που δαπανήθηκε για τη μεταγραφή του. Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο , το μόνο που σκέφτεσαι είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Χάβι Μαρτίνεθ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 6-1 επί της Στουτγάρδης για την Bundesliga την περασμένη Κυριακή.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: