Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Αυτή την Εθνική θέλω να βλέπω»

«Αυτή την Εθνική θέλω να βλέπω»
Ικανοποιημένος από τη νίκη απέναντι στη Λετονία (2-1) αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν με σύστημα 4-4-2 οι παίκτες του δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως αυτή είναι η Εθνική που θέλει να βλέπει και συμπλήρωσε πως όσο παίζει έτσι θα έχει και επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, όπως άλλωστε το περιμέναμε. Είχαμε ζητήσει από τους παίκτες μας να κάνουν διαρκές πρέσινγκ και να ελέγξουν την κόντρα, ενώ ήθελα να κοντρολάρουμε το χώρο του κέντρου. Δυστυχώς όμως, στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαμε δίχως σκοπό στο γήπεδο. Τρέχαμε χωρίς λόγο και σε λάθος σημεία. Στο δεύτερο μέρος είπαμε πως πρέπει να μπούμε πιο ήρεμοι, να τρέξουμε πολύ και τα γκολ θα ερχόταν, όπως και ήρθαν. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία σε μια δύσκολη έδρα. Στην επανάληψη ελέγξαμε πλήρως το ματς και ο αντίπαλός μας έκανε ελάχιστες ευκαιρίες».

«Αυτό που είδατε στο δεύτερο ημίχρονο είναι και αυτό που θέλω να βλέπω κι εγώ. Θέλω να παίζουμε 4-4-2 και όχι 4-2-4. Αν είμαστε σωστοί, μπορούμε να νικάμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σήμερα είχαμε σωστή τοποθέτηση, διατηρήσαμε τις θέσεις μας στο γήπεδο και αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε επιτυχίες. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Εμείς το κάνουμε πολλές φορές δύσκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: