Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Βολική «μοιρασιά» στο Βίλνιους!!

Βολική «μοιρασιά» στο Βίλνιους
Ισόπαλες 1-1 ήρθαν στο Βίλνιους, Λιθουανία και Σλοβακία, για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του 7ου ομίλου στον οποίο μετέχει και η Ελλάδα. Στο άλλο ματς, η Βοσνία διέλυσε 8-1 το αδύναμο Λιχτενστάιν εκτός έδρας.

Η Ελλάδα ήθελε να υπάρχουν από νωρίς απώλειες βαθμών στον όμιλο και η Λιθουανία με την Σλοβακία φρόντισαν να την… ευχαριστήσουν. Οι Λιθουανοί με τον Ζαλιούκας μόλις στο 18ο λεπτό του αγώνα έκανα το 1-0 αλλά οι Σλοβάκοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Σάπαρα στο 41΄. Αυτό το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και έδωσε από έναν βαθμό στις δύο ομάδες.



Σαρωτική η Βοσνία
Ούτε… ανάσα δεν πρόλαβε να πάρει το Λιχτενστάιν απέναντι στην «φουριόζα» Βοσνία. Η παρέα του Τζέκο και του Ιμπίσεβιτς, που πέτυχαν από ένα χατ-τρικ, την συνέτριψε με σκορ 8-1, στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου στον οποίο μετέχει και η Ελλάδα.

Το Λιχτενστάιν είναι δεδομένα η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αλλά οι Βόσνιοι δεν έδειξαν καμία διάθεση να βγάλουν το πόδι από το φρένο. Ο Μισίμοβιτς με δύο δικά του γκολ (26΄, 31΄) έκανε γρήγορα-γρήγορα το σκορ 2-0 για να πάρει την σκυτάλη ο Ιμπίσεβιτς. Τα δικά του τέρματα (34΄, 40΄) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0…

Αλλά η Βοσνία δεν σταμάτησε εκεί… Το μεγάλο «αστέρι» της ομάδας, Έντιν Τζέκο με χατ-τρικ (46, 64΄, 80΄) εκτόξευσε το σκορ στο 7-1 καθώς ενδιάμεσα το Λιχτενστάιν μείωσε με τον Κρίστεν (61΄). Το τελικό 8-1 διαμόρφωσε ξανά ο Ιμπίσεβιτς στο 83΄.



Liechtenstein 1-8 Bosnia-Herzegovina (Group G) από goalsarena2012


 
7ος όμιλος:

Βαθμολογία
ΕΛΛΑΔΑ 3 (1)
Βοσνία 3 (1)
Σλοβακία 1 (1)
Λιθουανία 1(1)
Λιχτενστάιν 0 (1)
Λετονόα 0 (1)

Επόμενη αγωνιστική:

Τρίτη, 11/9
Ελλάδα-Λιθουανία
Βοσνία-Λετονία
Σλοβακία-Λιχτενστάιν



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: