Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Γκολτζήδες υπάρχουν!

Επειδή τα κάστανα από την φωτιά τα βγάζουν συνήθως οι γκολτζήδες, θα πρέπει να πούμε ότι η εθνική έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να βάζουν την μπάλα στο πλεχτό.

Γκολτζήδες υπάρχουν!
Δεν είναι μόνο ο Γκέκας, που έκανε το 2-1 κι έδωσε το τρίποντο στο ματς με την Λετονία. Είναι και ο Σαμαράς που σκοράρει. Είναι και ο Μήτρογλου. Ή ο Αθανασιάδης, αλλά και ο Σαλπιγγίδης που είναι τραυματίας.
Και, βέβαια, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορεί σε κάποιο ματς να βρούνε δίχτυα. Αυτή τη φορά ήταν ο Σπυρόπουλος, ενώ παραλίγο να βάλει γκολ και ο Μανιάτης. Άλλες φορές σκοράρει ο Τοροσίδης ή κάποιο από τα σέντερ μπακ.
Επίσης, μας άρεσε η κομπίνα που έγινε από στημένες φάσεις μια, δυο φορές. Με την μπάλα να πηγαίνει στην άκρη της περιοχής ουσιαστικά και να γίνεται πρώτη κεφαλιά προς τα πίσω, έτσι ώστε να πεταχτεί στην φάση κάποιος άλλος διεθνής για να σκοράρει.
Γενικά, η εθνική στο παραγωγικό κομμάτι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δείχνει πια να βρίσκει αρκετές λύσεις. Μην ξεχνάμε ότι βοηθάει και ο Φορτούνης, ενώ οι κάθετες του Κατσουράνη είναι φωτιά.
Να, λοιπόν, που ξεκινάει αρκετά αισιόδοξα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού σε μια μέτρια ή και κακή βραδιά κατάφερε να κάνει ένα πολύ σημαντικό διπλό, ανεβάζοντας στροφές στο β’ μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: